INFO


        Autoritatea locală a încheiat un parteneriat cu IPJ Teleorman și CJRAE Teleorman pentru a lupta împotriva bullyngului. Sub sloganul “Lupta împotriva bullyngului începe cu tine !” a fost lansat pe 22 mai 2018, la Scoala Gimnaziala Mihai Eminescu programul de educație pentru elevi, părinți și cadre didactice in vederea eradicării fenomenului de bullyng. Programul continua pana la finele anului 2018 și se adresează tuturor elevilor de gimnaziu și părinților acestora din oraș.



        Primarul Municipiului Roșiorii de Vede, Cîrciumaru Gheorghe Valerică, s-a întâlnit în data de 25 aprilie 2018, cu Excelența sa dl Thanglura Darlong, ambasadorul Indiei la București, aflat în vizită oficială de lucru, la invitația conducerii Liceul Tehnologic „Virgil Madgearu” din localitate.
        La evenimentul creat de liceul gazdă au mai fost prezenți, alături de cadrele didactice și elevii liceului, domnul Partha Ray Consulul General al Ambasadei Indiei la București, domnul Dumitrescu Florinel, prefectul Judetului Teleorman, domnul Cristescu Danut, președintele Consiliului Judetean, doamna Cristiana-Mirela Piper-Savu, viceprimarul Municipiului Roșiorii de Vede, domnul Victor Drăgușin, primarul Municipiului Alexandria.

Galerie FOTO


Demararea construcției a unui nou bloc ANL

        Primarul Valerică Gheorghe Cîrciumaru s-a întâlnit în data de 15 mai 2018, la București, cu directorul general ANL, Andrei Cosmin Țurcanu. Întâlnirea a avut loc la sediul central al ANL din București și a fost prilejuită de discuțiile privind demararea construcției a unui nou bloc cu 24 de apartamente pentru tineri în Roșiorii de Vede.
Valerica Gheorghe Circiumaru si Andrei Cosmin Turcanu














Puncte de prim ajutor

        Primăria municipiului Roșiorii de Vede a stabilit două puncte de prim ajutor în caz de caniculă. Unul amenajat în holul Primăriei și al doilea în incinta Policlinicii din cadrul Spitalului Municipal „Caritas”. Punctele de prim ajutor sunt deservite de personal medical și sunt dotate cu apă potabilă, tensiometru și medicamente de primă urgență. Acestea sunt deschise în zilele caniculare, între orele 10.00 - 18.00, perioadă când indicele de confort termic depăşește pragul critic de 80 de unități.
Punct de prim ajutor
























































Discuții în „Sfatul Bătrânilor”

        La Clubul Pensionarilor din Roșiorii de Vede s-au desfășurat marți, 27 iunie 2017,de la orele 11.00, lucrările comitetului consultativ „Sfatul Bătrânilor”. În timpul dezbaterilor la care a fost prezent primarul Valerică Gheorghe Cîrciumaru s-a discutat despre activitatea autorităților locale la împlinirea a unui an de mandat și s-au prezentat problemele pe care le întâmpină persoanele vârstnice și pot fi rezolvate de administrația publică, dar și despre raportarea generală a pensionarilor la contextul socio-economic actual. Primarul municipiului a răspuns punctual întrebărilor, reafirmând totodată importanța unor astfel de întruniri în raport cu deschiderea pe care o manifestă autoritatea publică în relația cu cetățenii urbei.

DSC00477 DSC00477
 
Romanian Bulgarian English German Italian Portuguese Spanish


Colectare selectiva

Ne gasiti si pe Facebook

OSense O-Sense

by Xtin Computers