Un viitor mai bun prin eforturi comune în municipiul Roșiorii de Vede

S-a re-lansat competiția planurilor de afaceri în cadrul proiectului „Un viitor mai bun prin eforturi comune în municipiul Roșiorii de Vede”.

Vă invităm să depuneți planuri de afaceri în perioada 06 mai – 09 iunie 2019.

Competiţia de idei de afaceri este deschisă doar celor 350 de adulti ce formeaza grupul tinta al proiectului. Pot depune aplicații doar persoane fizice, in nume propriu. Entitățile economice deja inființate nu sunt eligibile pentru finanțare în cadrul prezentului concurs.

Pentru a intra în competiţie este nevoie ca participanţii să trimită anterior termenului limită o propunere completă şi eligibilă care include următoarele documente:

  • Plan de afaceri - Anexa 1

  • Buget Plan de afaceri Anexa 2

  • Cash-flow – Anexa 3

  • Curriculum vitae (română), format Europass.

  • Declaratie de eligibilitate (română) – Anexa 4

Propunerile vor fi transmise în format electronic la adresa de e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . Toţi participanţii vor primi un mesaj electronic de confirmare a recepţiei propunerii.

Toate documentele mentionate mai sus se trimit atat in format Word/Excel, cat si in format pdf, semnate de catre aplicant.

Aplicaţiile incomplete şi/sau aplicaţiile primite după termenul limită nu vor fi luate în considerare.

Fiecare solicitant are dreptul de a depune o singura aplicatie. In cazul in care o persoana va depune mai multe aplicatii, numai prima aplicatie depusa va fi luata in considerare. De pe o adresa de e-mail poate fi depusa o singura aplicatie.

Pentru detalii privind procesul de evaluare şi selecţie a Planurilor de Afacere vă rugăm consultaţi Metodologia de evaluare şi selecţie a Planurilor de afacere , publicata pe site-ul www.old.primariarosioriidevede.ro in data de 22.04.2019.

Pentru mai multe informații privind proiectul, vă rugăm să contactați: Serviciul de Asistenta Sociala al UAT Rosiori de Vede la tel: 0247466360!


Publicat in data de : 06.05.2019
 
Romanian Bulgarian English German Italian Portuguese Spanish


Colectare selectiva

Ne gasiti si pe Facebook

OSense O-Sense

by Xtin Computers