Un viitor mai bun prin eforturi comune în municipiul Roșiorii de Vede

         S-a lansat competiția planurilor de afaceri în cadrul proiectului „Un viitor mai bun prin eforturi comune în municipiul Roșiorii de Vede”.
         Vă invităm să depuneți planuri de afaceri în perioada 01 noiembrie – 30 noiembrie 2018.
        Pentru detalii privind procesul de evaluare şi selecţie a Planurilor de Afacere vă rugăm sî consultaţi Metodologia de evaluare şi selecţie a Planurilor de afacere.
         Relații suplimentare puteți obține apelând numărul de telefon 0247466360. 
Vineri, 26 Octombrie 2018 10:49

Anunț lansare concurs planuri de afaceri
in cadrul Proiectului „Un viitor mai bun prin eforturi comune
in municipiul Rosiorii de Vede”

           Asocierea formata din Asociatia de prietenie Romano-Franceza ROMFRA Alexandria, impreuna cu Power Net Consulting S.R.L. Bucuresti, SC Kalymed Impex S.R.L. Rosiorii de Vede, Scoala Gimnaziala ,, Alexandru Deparateanu '' Rosiorii de Vede, SC BIQ Consulting S.R.L. Alexandria, Scoala Gimnaziala ,,Dan Berindei '' Rosiorii de Vede si Municipiul Rosiorii de Vede anunta lansarea concursului de planuri de afaceri in cadrul proiectului POCU/20/4/2/102081 „Un viitor mai bun prin eforturi comune in municipiul Rosiorii de Vede”, prin care persoanele interesate din grupul tinta al proiectului pot obtine finantare de maxim 110.000 lei pentru infiintarea unei afaceri.
           Sesiunea de depunere a dosarelor pentru concursul de planuri de afaceri se va deschide începând cu data 01.11.2018. Scopul concursului constă în identificarea si selectarea pe criterii de transparenta, cost-eficienta si sustenabilite a celor mai bune planuri de afaceri și în sprijinirea persoanelor care au întocmit aceste planuri de afaceri în vederea înființării de 10 noi întreprinderi in Municipiul Rosiorii de Vede. Pentru detalii vă rugăm consultaţi Metodologia de evaluare şi selecţie a Planurilor de afacere.
           Competiţia de idei de afaceri va fi deschisă doar celor 350 de adulti ce formeaza grupul tinta al proiectului. Pot depune aplicații doar persoane fizice, in nume propriu. Entitățile economice deja inființate nu sunt eligibile pentru finanțare în cadrul prezentului concurs. Pentru detalii consultaţi Metodologia de evaluare şi selecţie a Planurilor de afacere. Pentru a intra în competiţie este nevoie ca participanţii să trimită anterior termenului limită o propunere completă şi eligibilă care include următoarele documente:
                     Plan de afaceri - Anexa 1
                     Buget Plan de afaceri Anexa 2
                     Cash-flow – Anexa 3
                     Curriculum vitae (română), format Europass.
                     Declaratie de eligibilitate (română) – Anexa 4
Propunerile vor fi transmise în format electronic la adresa de e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . Toţi participanţii vor primi un mesaj electronic de confirmare a recepţiei propunerii. Termenul limita pentru depunerea aplicatiilor este 30.11.2018.
Toate documentele mentionate mai sus se trimit atat in format Word/Excel, cat si in format pdf, semnate de catre aplicant.
Aplicaţiile incomplete şi/sau aplicaţiile primite după termenul limită nu vor fi luate în considerare.
           Fiecare solicitant are dreptul de a depune o singura aplicatie. In cazul in care o persoana va depune mai multe aplicatii, numai prima aplicatie depusa va fi luata in considerare. De pe o adresa de e-mail poate fi depusa o singura aplicatie.
           Pentru detalii privind procesul de evaluare şi selecţie a Planurilor de Afacere vă rugăm consultaţi Metodologia de evaluare şi selecţie a Planurilor de afacere.
           Pentru mai multe informații privind proiectul, vă rugăm să contactați: Serviciul de Asistenta Sociala al UAT Rosiori de Vede la tel: 0247466360!


Anexe Metodologie
Calendar concurs
Metodologie concurs selectie planuri afaceri

 

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă ...

Daca esti in cautarea unui loc de munca ...

 

Ai job: ai siguranță, ai independență, ai încredere, ești respectat!

Ai job - ai siguranta, ai independenta, ai incredere, esti respectat

 

Informații legate de riscul de răspândire a pestei porcine africane prin intermediul cărnii de porc, transmise de Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Teleorman. 

ZILELE RECOLTEI

         În perioada 18 - 21 octombrie 2018, roșiorenii sunt invitați să participe la „ZILELE RECOLTEI”. Organizarea evenimentului, care se va desfășura anual pe parcursul a 4 zile, a fost aprobat de consilierii locali în ședinta extraordinară de lucru ce a avut loc marți, 16 octombrie a.c. 

Plata Online a impozitelor și taxelor locale


Primăria Municipiului Roșiorii de Vede, prin Direcția Impozite și Taxe, face cunoscut contribuabililor bugetului local - persoane fizice, că începând cu data de 19 septembrie 2018, plata impozitelor și taxelor locale poate fi realizată online, cu cardul bancar, prin intermediul web site-ul www.ghiseul.ro.

Documentul poate fi descărcat aici

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 8 din 22
Romanian Bulgarian English German Italian Portuguese Spanish
PRIMARIA MUNICIPIULUI ROSIORII DE VEDE

Municipiul Roșiorii de Vede, str. Dunării nr.58, județul Teleorman, cod poștal: 145100

Telefon: 0247-466250
Fax: 0247-466141

Primar
ec. Valerică Gheorghe Cîrciumaru

Viceprimar
prof. Cristiana Mirela Piper-Savu


Colectare selectiva

Avem 6 vizitatori online

Statistica

mod_vvisit_counterAzi40
mod_vvisit_counterIeri56
mod_vvisit_counterSaptamanal .40
mod_vvisit_counterLunar1470
mod_vvisit_counterTotal416655
Actualizat: 13 Ianuarie 2020

Ne gasiti si pe Facebook

OSense O-Sense

by Xtin Computers